Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 882
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 61
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 153
Moravskoslezský kraj 319
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 190
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 385
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

Existuje masáž pro rozpoštění malých žlučových kamínků?

O masážích 13 příspěvků

josef

prosím o radu.existuje nějaká masáž nebo terapie jak rozpustit malé žlučové kaménky.nechci jít na operaci.děkuji

Odpovědět

Jana

Já bych zvolila Meridiánovou masáž - dráhu žlučníku + jater - pročistí se dráhy a tím orgány začnou fungovat jak mají, nebo Reflexní terapii, která zregeneruje orgány v těle. Možná bych k tomu přidala nějaké bylinky, které tomu pomohou

Odpovědět

josef

děkuji za radu,ale myslím že ty kaménky se nerozpustí nebo nerozbijí.

Odpovědět

Petr Němec

Dobrý den Jozefe, zkuste si najít ve svém okolí terapeuta TCM, dalo by se na tom pracovat fytoterapeuticky a také akupunkturou. Petr

Odpovědět

josef

prosím co to je tcm.děkuji

Odpovědět

Petr Němec

Josefe, je to zkratka pro tradiční čínskou medicínu Petr

Odpovědět

josef

prosím doporučte mi nějaké knihy kde bych se dočetl nějaký návod jak si pomoci.děkuji

Odpovědět

Vladimír Hajduk

Dobrý den, kameny mohou být z různých "materiálů". Jen pár typů je rozpustitelných, většina nikoliv. Na rozpuštění kamenů tedy nepomůže žádná metoda fytoterapeutická (byliny podle TČM) a už vůbec ne masáž. Kameny nevznikají z důvodu špatné funkce orgánů.

Odpovědět

Hanka

Dobrý den, pokud Vám mohu poradit, konzumujte na lačno (panák) olivový olej s citronem, a ke každému jídlu ředkvičky, ředkve a aspoň jeden šálek denně salvějového čaje. Mám to z vlastní zkušenosti a pomohlo.
S pozdravem Hanka

Odpovědět

Marie

k dotazu pana Josefa z 24.10. 2015 jestli se dají rozpustit žlučníkové kaménky
Odpověď: mám poradnu zdraví a pomáhájí očisty, těmi se dají vyloučit kaménky různých velikostí /nutné je však dodržovat přesné instrukce!

Odpovědět

Vladimír Hajduk

Jako všeobecná sestra vám ještě pro kompletnost informací musím doplnit, že v případě, že kamínek vycestuje ze žlučníku do žlučovodu, může se stát (a často se stává), že se zasekne a způsobí žlučníkovou koliku, posléze může vyprovokovat zánět slinivky břišní, což je bolestivý a život ohrožující stav. Doporučuji obrátit se na lékaře.

Odpovědět

josef

děkuji za vaše rady.dodnes jsem nenašel odvahu nějakou terapii podstoupit.potřeboval bych se sejít s paní Hankou a s paní Marií.operace se bojím.a také vám pane Hajduk děkuji,protože zřejmě máte pravdu.

Odpovědět

Anna

existuje bylinka, která umí rozpustit kameny jmenuje se svízel siřišťový tak zkuste na netu něco načíst a užívat čajík

Odpovědět

Nový příspěvek