Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 882
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 61
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 153
Moravskoslezský kraj 319
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 190
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 385
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

reiki, ,,Ruce Světla", kineziologie

Ostatní 4 příspěvky

Eva Chromečková

Nevim, zda jsem tady správně, potřebovala bych poradit. Začínam pracovat v oblasti Reiki, používám i Ruce Světla, pracuji i v oblasti kineziologie. Jsem na začátku a prosím mohl by mi někdo poradit, co všechno je třeba do mých začátků udělat, poraďte, budu velice ráda. Děkuji

Odpovědět

Andrea Venerová

Krásný den Evo. Důležité je nejdříve pracovat s Reiki na sobě. Poznat sama sebe. Naučit se s touto energií pracovat a co nejlépe jí umět vnímat. Je toho mnoho. Doporučuji si koupit nějakou knihu nebo se rovnou obrátit na Vašeho Reiki mistra. A nebo si popovídat s nějakým zkušeným Reikistou.:)

Odpovědět

Eva Chromečková

Hezký den, Andreo. Omlouvám se, špatně jsem formulovala otázku a ono to vyznělo tak, že začínám zcela od začátku. Tak to není. V kineziologii Světla pracuji již nějakou dobu, stejné je to s reiki. Práce s energií mi není cizí. Myslela jsem začátek, jako práci pro větší okruh lidí než byla zatím moje rodina. Tohle se mi už podařilo a jsem tomu ráda.

Odpovědět

Marek Pillgrimm

Evi, pokud jsi z moravskoslezsekého kraje - z Ostravy, koukni i sem na http://www.masernanadlani.cz/index.php?page=o_patronaci_maseren. Lecos se dá prokonzultovat jak telefonicky, tak i e-maily. Papa. Marek.

Odpovědět

Nový příspěvek