Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 884
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 60
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 154
Moravskoslezský kraj 318
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 189
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 384
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

masáže v České Lípě

Ostatní 5 příspěvků

bohuska

Ahojky, nevíte prosím někdo o dobrých masážích v České Lípě nebo blízkém okolí? Trpím šílenými bolestmi zad, šíje a rukou a doufám, že by mi snad mohla nějaká odborná masáž aspoň trošku pomoc. Děkuji za odpověď

Odpovědět

hotel Olympia

Bohuško, u nás v hotelu je na masáže moc šikovná paní Čapková - http://www.masaze.info/anti-cellulitidove-studio-a-solarium/

Odpovědět

Milan M.

Milá Bohuško poblíž České Lípy je městečko Zákupy a tam je výborný, ale to výborný zdůrazňuji masér s akreditací ministerstva zdravotnictví pan Jebavý B. Z vlastní zkušenosti mohu vřele doporučit. Je takřka na roztrhání a masíruje i v Praze mnoho známích osobností. Cenově je hodně moc levný, ale hlavně si potrpí na kvalitní práci. Malinká , nedůležitá poznámka po úrazu je na tom špatně se zrakem, ale hlavně dámy to berou jako výhodu, protože se méně stydí. Tak neváhej a rozjeď se do Zákup. Držím palec, ahoj Milan M.

Odpovědět

Květa

Tohoto slepého maséra mohu jenom doporučit. Mám obrovské obtíže s krční páteří a zkoušela jsem všechno co se dalo, bohužel bez zjevného úspěchu. Pak mi kararádka doporučila ať zkusím maséra ze Zákup a hned po první masáži mi bolesti ohromně ustoupily. Velice příjemný a naprosto diskrétní masér s velkým pochopením. A ještě jedno sdělení dotyky jeho rukou jsou velice příjemné a nebolestivé.
S pozdravem Květa

Odpovědět

Irena

Pan Jebavý je dobrý masér, není ani předražený, msáž trvá hodinu a je poctivě dělaná.Pan Jebavý masíruje v Andy v Č.Lípě.

Odpovědět

Nový příspěvek