Přeskočit na obsah

Mapa masérů
Hlavní město Praha 884
Jihočeský kraj 255
Jihomoravský kraj 435
Karlovarský kraj 60
Královehradecký kraj 196
Liberecký kraj 154
Moravskoslezský kraj 318
Olomoucký kraj 192
Pardubický kraj 189
Plzeňský kraj 213
Středočeský kraj 384
Ústecký kraj 191
Vysočina 137
Zlínský kraj 178
Diskuze Inzerce Články Kontakt Přidat maséra

Lávové kameny

Provoz masérny 14 příspěvků

Jitka

Dobrý den, chci si koupit lávové kameny a na netu jsem našla několik nabídek.Mezi nimi i sadu 45ks, kterou nabízí Petr Erlebach. Máte někdo s těmito kameny zkušenosti? Zdají se mi dost levné.

Odpovědět

Libuš

Prý nejlepší jsou kameny od Kučery, jsou pravé.

Odpovědět

Iva

Dělala jsem kurz lávových kamenů u M.Dusila v Praze, kurz vedl právě M.Kučera, doporučuji. Prodává i lávové kameny, podívejte se na www.primalidicky.cz, www.masaze-kurzy.cz. Kameny jsou pěkně opracované, dobře se s nimi pracuje, za slušnou cenu.

Odpovědět

Petr Němec

Můžu potvrdit, Michal Dusil prodává lávové kameny kvalitní. Podívat se na ně můžeš na www.masaze-obchod.cz . Setkal jse se s paní, která koupila kameny laciněji a nebyla vůbec spokojená. Kameny byly porezní a nedali se dostatečně očistit. Hodně zdaru při práci přeje Petr

Odpovědět

jana

Můžu také potvrdit,kameny jsem kupovala u Michala Dusila a jsem velmi spokojená,kameny jsou opravdu velmi kvalitní.Hezký den Jana

Odpovědět

Laura

Dobrý den, nemůžu se rozhodnout, které kameny koupit... od Michala Kučery či www.masáže-obchod.cz ? Děkuji za radu. Příjemný zbytek dne

Odpovědět

Petr Němec

Ahoj Lauro, já jsem kupoval kameny včetně nahřívací nádoby na www.masaze-obchod.cz a jsem spokojen s kvalitou. Co se týče Aloha spa, tak jejich produkty neznam. Petr

Odpovědět

Laura

Děkuji za odpověď Petře. Zdají se mi ty kameny z masáže-obchod.cz takové vypouklé(kulaté) tak jsem chtěla ujistit, zda je někdo spokojený.

Odpovědět

Alča

Ahoj,já jsem kupovala kameny u M.Kučery před 5ti lety a jsem spokojená.Mám od něj i nádobu na ohřívání bez problému.A.

Odpovědět

Petra D.

Dobrá den,mám dobrou zkušenost s firmou www.medhelp-shop.cz. Slušné ceny za nádoby a ochotný pán.

Odpovědět

Michal Š

Dobrý den. Potřebuji na ohřívání kamenů speciální nádobu abych je ohřál ve vodní lázni?

Odpovědět

Marie

Michal Š.: A kde jinde byste je ohříval? Na plotně? Spec. nádoby mají termostat který nastavíte, a víc se nestaráte. Navíc to není nijak drahá investice.

Odpovědět

Michal Š

marie : Myslel jsme jestli nestačí nahřát v klasickém hrnci...

Odpovědět

Marie

Michal Š: To samozřejmě můžete, ale špatně se odhaduje vyhovující teplota.

Odpovědět

Nový příspěvek