Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Hudba, CD v masérském nebo relaxačním studiu



Marta - 28.4. 2019 19:24
Zajímalo by mě jakou hudbu a cd pouštíte klientům při masážích a v kterých obchodech nebo e shopu bych mohla tyto cd zakoupit. Děkuji za všechny vaše typy a názory.



michal s - 18.5. 2019 09:53
doporučuji CD s názvem "Fantastický spánek" - stojí cca 140 kč na e shopech, a je univerzální, líbí se každému, jsou tam i doprovodné zvuky přírody.



Marta - 21.5. 2019 13:28
Hledala jsem na netu ukázku této hudby a nikde jsem nenašla. Nevíte kde bych si mohla poslechnout alespoň malou ukázku z tohoto CD?



michal s - 23.5. 2019 21:11
to bohužel nevím, ale já mám s tímto CD dobré zkušenosti



Jan Samiec - 21.6. 2019 10:29
Pokud se ptáte konkrétně různých amsérů, jakou pouštějí muziku při pasírování, tak si dovolím k tomu co pouštím klientům do uší já, přidat ještě trochu té omáčky. Jak se říká v Bibli na počátku bylo slovo. Slovo vydává nějaký zvuk a zvuk spolu s hmatem jsou první dva vjemy které vnímáme, když už jsme u maminky v pbříšku a nemusíme nikomu vysvětlovat jak důležité hmat a zvuk jsou. To co chci říci je, že si tom musíme volit skutečně smysluplně, ne jen aby nám něco hrálo. Zažil jsem jednu klienta, který ke mně přišel naprosto zhnusený z masáže při, které masér sledoval nějaké sportovní utkání, potože probíhal nějaký šampionát a myslel si že to klienta potěší,a by mu toto utkání neuteklo. Mně osobně vadí, když se dostanu zpravidla to bývají nějaká masová zařízení bazény sauny apod, kde mají puštěné rádio. Chci se soustředit na maasáž a ne to o čem si povídají blazeovaní rádiová hlasatelé a hudba, kterou mám možnost neustále slyšet dokolečka dokola ze všech rozhlasových a televizních medií. Nějak mi přijd,e že od nás klienti požadují vytáhnout je ze z jejich každodenních stereotypů. Osobně se věnuji studiu Védské literatury, která je v podstatě souhrněm manter. Význam slova mantra je obsaženo v samotném slově. Man=mysl tra=očištění. Proto svým klientům pouštím mantry, kitrany, badžany, které vedle toho jak očišťují mysl, těch kteří jim naslouchají (tzn. nejen ochrana klienta ale i maséra samotného), taktéž příjemně a relaxačně znějí. To, že sánskritu (jazyku manter) mysl nerozumí jetě nezanamená, že jim nerozumí naše duše sídlící v našem srdci, která přímo prahne a plesá radostí, když může být ve styku vibracemi, které přicházejí přímo z její domoviny. Tím nemám na mysli domov v tomto materiálním světě, které se život od života mohou lišit a mít různé podmínky, ale domovinu v duchovním světě u Otce nás všech, který nám mantry posílá do hmotných životů abychom se rozpoměli na to o čím je skutečná blaženost, kterou se my maséři snažme při masírování svým klientům zprostředkovat. Tož za mně asi takhle. Přeju hodně štěstí a inspirace k duchovní seberealizaci. Jinak zkuste se zaposlouchat do tohodle, https://www.youtube.com/watch?v=ljGp3ceWhcE&list=PLeQh4WeDgymrqPmPzDvNIyX6NdEjm3-FF





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj