Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Očkování



Pavla Talpová - 4.7. 2006 22:22
Zajímají mne názory na očkování například žloutenky. Nechali byste očkovat své děti proti žloutence a proč?



Karel - 5.7. 2006 14:19
moje skušenost s očkováním proti žloutence jsou přimo katastrofické půl roční stav únavy horeček po očkování mě stačil Já bych určitě děti nenechal očkovat



Dan - 11.7. 2006 14:16
Myslím si, že očkování je rozhodně vhodné při cestách do exotických krajů, měl jsem svého času jet do Turecka na měsíc studovat a tak jsem se chtěl nechat naočkovat, bohužel z toho kvůli angíně sešlo. O očkování ale i tak uvažuji, myslím si, že pozitiva by měla být větší než negativa.



anik - 29.7. 2006 11:56
bojím se očkování.
pomozte mi.
v pondělí jdu proti tbc.
je mi 11



Pavla - 5.8. 2006 09:20
Aniku, můžeš přece odmítnout očkování. Jakékoliv nejen tbc. Chtěj informace jaké jsou účinky a negativní reakce. Hledej na internetu je tam spoustu informací proč očkovat a proč neočkovat a tvůj strach je myslím dobrý rádce. Poslochej svoje tělo co chce a co nechce ještě ho umíš dobře poslouchat. podívej se na IHAM.cz nebo metabolicketypy.com je to pouze můj názor. Drž se.



Petr - 9.8. 2006 14:54
Já jsem prodělal nedávno očkování nejen proti žloutence (TWINRIX), ale i břišní tyfus a meningoková meningitida. Musím říci, že jsem ani po jednom očkování neměl skoro žádnou reakci a po půl hodince v čekárně jsem se mohl v klidu vrátit do pracovního procesu. Očkování vůbec nebolí a je dobré se před ním pořádne nasnídat. Určitě nechodit na lačno.



Blanka - 30.10. 2006 15:09
téma očkování mne velice zajímá, mám malé děti a myslím si, že většina očkování má vedlejší účinky, ač se o nich nemluví. Zvláště pak hexavakcina o které se začíná mluvit, že bude od nového roku povinná. Očkovat proti několika nemocem najednou je několikanásobné oslabení imunity organismu najednou. Taky si myslím, že očkování je obrovký zásah do imunitního systému, obzvlášť malého človíčka. Ráda bych, aby se změnily u nás zákony a očkování bylo pouze doporučené a abych se mohla sama rozhodnout, co svým dětem naočkovat nechám a co ne. Pokud někdo víte na koho apelovat, aby došlo ke změně ráda se připojím.



Pavla - 15.12. 2006 15:28
Pokud Vás zajímají informace jak to je s povinným očkováním u nás pro a proti tak se podívejte na články v dnešní tj. 15.12.06 Mladé Fronte region Vysočina a je tam několik úhlů pohledu. Na těchto adresách jsou zmíněné články.

http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=291&r=mfvrchovina&c=646236

http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=291&r=mfvrchovina&c=646242

http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=291&r=mfvrchovina&c=646243

zamyslete se nad tím



Pavla - 4.2. 2007 11:00
Sluníčkový den všem, letos bylo založeno rodičovské sdružení, které prosazuje lepší informovanost a svobodnou volbu při aplikaci očkování. Koho tato problematika zajímá v brzké době budou spuštěny stránky www.rozalio.cz



Zdena - 18.10. 2008 19:43
Protože se v současné době hodně mluví o hrozbě žloutenky a ani já nejsem zastáncem očkování, myslím, že nejdůležitější je posílit imunitu a hlavně ozdravit játra. Doporučuji Vám přečíst si článek MUDr. R. Zemka na stránkách celostní medicíny. Protože tyto stránky čtou hlavně maséři, bude pro ně zajímavé např. že mohou zařadit k masážím i baňkování jaterní zóny na zádech a tím přispět k ozdravění jater klientů. Více a mnoho dalších rad jak ozdravit játra si přečtěte zde: www.celostnimedicina.cz/jak-ozdravit-jatra.htm



alfons - 10.12. 2008 12:19
Já se nechal proti žloutence očkovat ve 30 a spustil se mi po něm atopický ekzém v obličeji, který se u mě předtím nikdy nevyskytoval, takže já si na rozdíl od nadšené většiny budu do smrti očkování vyčítat.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj