Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Chiromasáž



Slávek - 28.3. 2008 00:48
Jaký máte názor na chiromasáž?



Klára - 28.3. 2008 17:37
Určitě je to velice příjemné, jen mi to připadá, jak když spojíte měkké techniky a kosmetickou masáž. Jen se to zase jinak jmenuje. Ale proč ne.



Slávek - 29.3. 2008 00:03
Prakticky všechny metody masáží vycházejí z několika dříve používaných metod. Právě to spojení měkkých technik a kosmetické masáže je úžasné. Jedním vrzem se tak řeší bolesti hlavy, migrény, únava, napětí a zároveň kosmetické úpravy pleti, ačkoliv ty jen okrajově. V chiromasáž se hlavně používají speciální hmaty, spojené s lehkou mobilizací páteře. Klasická chiromasáž působí na lymfatický, žilní a cévní systém a směřuje k tomu, aby akutní bolesti hlavy, napětí a migrény pominuly v co nejkratší době. Tato masáž vyprazdňuje nečistoty z žilního a cévního systému. Klasická chiromasáž je velmi příjemná a uklidňující, což mi potvrzují i zákazníci a ti, kdo ji vyzkoušejí už bez ní ani masáž nechtějí.



Denisa Jarná - 27.7. 2009 12:54
Tak jsem svého chiropraktika zeptala co říká na chiromasáž a říkal, že názvy se mění, ale techniky zpravidla zůstávají. Má to vliv na celé tělo, protože z páteře běží nervová vlákna ke každému orgánu. Mě to moc pomáhá, ale chodím na klasickou chiropraxi. Vyhozený plotýnky, žebra atd.



Slávek - 16.9. 2009 10:18
Chiromasáž je speciální masáž šíje a obličeje. Dělá se tak, že zákazník leží na zádech. Je to spíše kombinace klasické masáže, lymfatické masáže a liftingu. Nemá to nic společného s masáží zad ani chiropraxí. Proč se to jmenuje právě chiromasáž, to nevím, ale tak to prostě nazvali a tak to používám. Raději bych to nazval relaxační, uvolňující a protimigrénozní terapie.



Lucie - 7.8. 2010 14:24
Taky mam chiromasaz ve sve nabidce a jeste jsem nemela klienta,ktery by z ni nebyl doslova nadseny.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj