Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - plastové baňky s pumpičkou



Míša - 21.7. 2008 21:04
Zdravím všechny maséry a chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s plastovými baňkami s pumpičkou.Uvažuji o kurzu baňkování a chtěla bych si je pořídit.A jaký je rozdíl mezi plastovými a skleněnými,kromě toho ,že se se skleněnými pracuje s ohněm.A prosím o typ na dobrý kurz - jsem z vých.čech



Zdenka - 24.7. 2008 22:19
Pracuji s čínskými plastovými baňkami s pumpičkou a jsem s nimi spokojena. Jen gumička na pumpičce dlouho nevydržela, takže pumpičku jsem musela pořídit po roce novou. Rozdíl mezi skleněnými a plastovými baňkami s pumpičkou je v tom, že si pumpičkou můžete regulovat množství vysátého vzduchu (slabé, střední, silné) baňkování. Ale nejsou v sadě malé baňky na baňkování na krku podél páteře, ty jsou jen skleněné. Takže na krk používám baňky skleněné s balónkem, na "propadlíky" jsou lepší plastové s pumpičkou a na masáž zase silikonové baňky. Je třeba použít na ten který případ ten nejvhodnější druh baněk. Kontakty na kurzy najdete na této stránce vlevo.



Hanka - 17.8. 2008 21:49
Míšo, prošla jsem kurzem baňkování paní MUDr. Doris Danielové v Brně. Byla naprosto úžasná, člověk na pravém místě. Klidně bych na ten kurz šla ještě 5x! Zkus si vyhledat googlem její jméno, možná přednáší i někde blíže tvému domovu. Jinak rozdíly baněk ti hezky vysvětlila Zdenka, je to určitě na tvém vlastním výběru, které baňky budete používat. Ty silikonové se asi tak rychle nerozbijí a dají se sehnat i ty maličké na krk. Myslím, že kombinace je to nejlepší řešení, ale záleží na vás, jak to cítíte. Hodně štěstí.



Martina - 9.5. 2011 17:28
Já raději pracuji se sklem, ale vyzkoušela jsem i plastové baňky. Dobře se s nimi manipuluje a nepotřebuješ oheň ještě lepší jsou silikonové masážní baňky.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj