Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Jak vlastně začít???



Tereza - 26.2. 2009 15:50
Dobrý den,

můj přítel je momentálně standartně zaměstnán u jedné firmy, ale rozhodl se změnit povolání a dělá si roční masérský kurz, který dokončí v říjnu. Rád by tedy od října začal provozovat masáže na ŽL. Naše otázka se váže k tomu, jak vlastně začít :o) Může si zažádat o ŽL již nyní, i když živnost rozjede až v říjnu a momentálně je zatím standartně zaměstnán? Dále by nás zajímalo, jaký typ živnosti to vlastně bude - má už místnost k pronajmutí, kde si chce zřídit masérnu. Prosím někoho zkušenějšího rady a tipy do začátku.

Předem děkuji, Tereza



Iva.M - 26.2. 2009 18:21
Živnost Vašeho přítele se bude jmenovat Masérské regenerační a rekondiční služby. Je to živnost vázaná, proto si může zažádat o ŽL až bude mít v ruce vysvědčení o úspěšném absolvování kurzu.



Drahomira - 20.5. 2009 16:45
Chtela bych zacit podnikat v oblasti masazi.Mam osvedceni z kurzu z roku 2000.musim mit nejakeho garanta,anebo me toto jiz opravnuje k podnikani?Jake prostory mam hledat?Jedna se o Prahu.Co hygiena maji nejake zvlastni pozdavky?Dekuji a zdravim D.



Drahomira - 25.5. 2009 10:42
Dobry den,jeste mam dalsi dotaz.Jake pozadavky ma hygiena pri zarizovani maserny v Praze.Co tam ma a nema byt.Diky za odpoved.Zdravim D.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj