Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Závěrečné zkoušky



Jana - 9.8. 2009 17:58
Ahojka všem.Taky jsem se rozhodla vstoupit do řad masérů a mám hrozné nervy z toho že neudělam závěrečné zkoušky.můžete mi někdo poradit na co se mám zaměřit,co chtějí zkoušející slyšet?A jak jste zkoušky zvládly vy?



petr Blanensko - 9.8. 2009 21:34
svaly svaly svaly jen ale záleží to i na školách, ale u svalů znát začátek a upon, funkce, ukázat kde leží a hlavně nemotat jazyky latinu s češtinou, to doktoři neradi. Každy to jednou udělá...... když chce



Helena - 22.8. 2009 12:37
Zdravím Vás. Prosím, poradíte mi? Ráda bych masérku pro zdravotnictví, ale vypadá to, že od 12.9.2009, kdy kurz začíná, tak já budu v počátku těhotenství. V únoru jsou zkoušky, to bych mohla být v 6. měsíci. Nevadilo by to?



Iva.M - 22.8. 2009 16:56
Heleno to musíte zvážit sama- já bych brala v úvahu tyto faktory: 1: na praxi budete pracovat ve dvojicích a i Váš spolužák si bude chtít vyzkoušet všechny masérské techniky které se tam budete učit a vy budete třeba zrovna bojovat s nevolnostmi které mu to znemožní. 2:Nikdy nemůžete vědět, zda bude Vaše těhotenství probíhat bez komplikací, můžete pak hodně zameškat a ke zkoušce by Vás stejně nakonec pustili až v náhradním termínu.3: Když skončíte v 6 měsíci těhotenství, předpokládám, že pak už se do masírování pouštět nebudete a když přijde mimčo na svět tak ještě dobré 3 roky asi taky ne.(pokud neplánujete hned další dítko)4: Nejlepší je začít se maséřině věnovat ihned po kurzu a rozšiřovat své znalosti nejen praxí ale i dalším vzděláváním. Takže bych popřemýšlela asi o jiném termínu kurzu. Přeji hodně štěstí. Iva.M



Helena - 22.8. 2009 18:10
Ahoj Ivo, moc děkuji. Souhlasím s Vámi, jen jsem to potřebovala od někoho slyšet. Hezké dny Helena



machy - 26.1. 2014 22:37
My jsme měli v průběhu kurzu několik předmětů a z každého jsme skládali zkoušky, ale teď k závěrečných zkouškách. Tahali jsme si otázky z klobouku a já jsem měl konkrétně vyjmenovat svaly horní končetiny, význam masáže a pak praktickou ukázku masáže horní končetiny. Asi tak za půl hodiny bylo odbyto.



petr - 19.4. 2014 20:54
ahoj lidičky prosím poradte mi .Jak takové závěrečné zkoušky vypadají praktická čast i ta teoretická testy co e mohu nanečisto učit už ted?



pavla - 29.5. 2014 11:13
od loňského února je schválen nový standart při zkouškách. Zkoušky se skládají u autorizovaných osob, což jsou většinou fyzioterapeuti, nebo jiní odborníci. Na stránkách www.narodnikvalifikace.cz je k dohledání vše, z čeho se budou zkoušky skládat. A je toho docela dost. Pokud dojíždí někomu akreditace udělená před únorem 2013, je to relativně v pohodě. Pokud má škola akreditaci novější, platí uvedené výše. Krásný den všem



machy - 4.6. 2014 10:52
Ptát se jaké jsou závěrečné zkoušky je neopodstatněné, Každá masérská škola to má jiné. Ale když člověk bude znát alespoň něco od každého tématu tak zkoušky udělá.



machy - 9.7. 2014 21:08
Nás zkoušel lektor, je to masér s delší praxí. Předseda zkušební komise vbyl profesor Vacek, který vyučoval mediky, je to kapacita v oboru fyzioregenerace. Když se člověk učí průběžně nemá problémy se zkouškami.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj