Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - masáž v solné jeskyni



Petra - 3.12. 2009 21:43
Dobrý den vám všem, Prosím o nějaké informace ohledně masáží v solné jeskyni. Právě si za\čínám dělat masérský kurz a moc bych se chtěla věnovat masážím v jeskyni. Máte s tím někdo zkušenosti??Hlavně jak je to se soukromím, s teplotou v jeskyni, jak se domluviz s majitelem jeskyně atd. Prostě, najde se prosím někdo kdo už je dělá?? Děkuji předem za zodpovězení.



jozef - 4.12. 2009 11:23
začínáte si dělat kurz a pak hop do toho .. jen abyste neskončili tak rychle jak začnete.Chce to něchat vše trošku uležet ,zkoušet na známích postupně doplnovat masérské vzdělání.Proč zrovna solná jeskyně ?



Petra - 4.12. 2009 15:35
:-), jelikož masáže již dělám dlouho, učí mě nevidomá masérka, která má 15letou praxi a mnoho certifikátů.Kurz si potřebuji udělat jen jako formalitu kvůli ŽL.Tudíž si myslím, že jestli dělat masáže doma,v salonu nebo v solné jeskyni je naprosto jedno:-).A proto že jsem dostala několik nabídek od lidiček co solné jeskyně mají..tak toť moje důvody. Sice jste mi neporadil, ale i tak děkuji za příspěvek:-)).



jozef - 4.12. 2009 16:07
tak poradím aspon tolik že těplota by měla být 24 stupňu a domluvit s majitelem tak aby to vyhovovalo oběma tady záleží na vašem ceníku,bud procenta nebo nájem.



Petr Němec - 4.12. 2009 19:47
Dobrý den Petro, kámen úrazu vidím hlavně u hygieniků. Zksute se nejprve informovat u nich, zda nemají nic proti. (dle předpsů musíte udržovat konstantní teplotu, místnost musí být větratelná atd.) Spíš bych se pokusil domluvit s majiteli solné jeskyně, zda nemají nějakou místnost která by se dala zařídit jako masérna. Držím palce Petr



Petra - 4.12. 2009 19:48
Tak Vám moc děkuju..víte ono jde o to, jak zajostit soukromí.Jelikož 45min v solné jeskyni stojí tak 150Kč, ale to je tam víc lidí, tak že by to bylo pro jednoho člověka celkem drahý aby tam na masáž mohl být sám. Tohle pořád nějak nevím. A slyšela jsem o tom, oddělit část jeskyně paravanem a tím by tam mohlo být více lidí. Ono v jeskyni jde spíš o relaxační masáže a ještě třeba aroma masáž nebo reflexku.Budu vděčná za pomoc a rady. Petra



Petra - 4.12. 2009 19:51
pro Petra Němce: Děkuji za rady,víte to samozřejmě možnost je, ale klienti mají zájem o masáž spojenou přímo s dýcháním v jeskyni.Vím že už se masáže takto dělají, ale nemůžu přijít na nikoho kdo se tomu věnuje.



Jindra - 2.3. 2010 18:41
Petro v solné jeskyni by asi nebylo možné použít oleje, ale určitě by se dala praktikovat třeba indická masáž hlavy a na tu by zas nebylo potřeba vyloženě soukromí.



Andrea Venerova - 14.6. 2010 09:55
Ahoj, ja masaze v solne jeskyni delam a myslím, ze to ma velky uspech..nevim jak u vas ale ja s hygienou problem absolutne nemela..je to hodne o pristu lidi..zakaznici jsou nadseni z prostredi, kde se masiruje..a ja taky..provadim tam hodne masazi a zatim zadny problem nenastal..jen pri pouziti olejicku to chce v jeskyni vymenit vzduch..masaze si naobjednavam tak, abych mela i volne hodin pro lidicky co si chteji v jeskyni jen posedet..hodne mi tam ale chodi i páry nebo cele rodiny a vsichni tam sedi a postune se stridaji..ale delat masaze i treba za paravanem bych ja urcite nedelala..takhle si zakaznici muzou uzivat pohled na celou jeskyni a uplne se uvolnit..





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj