Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Výběr klienta



Pavel - 10.1. 2010 12:27
Zdravím,pocházím z malého města cca 10000 lidí,kde je pouze rehabilitace na místní poliklinice.S kamarády z práce jsme měli debatu,jestli klient půjde spíše k masérce,nebo k masérovi,protože převážná část,která hledá masáže si myslím,že jsou ženy.Také si myslím,že ženy raději dávají přednost věcem,které jdou vidět,solárium,kadeřnice,nové nehty.Jaké jsou vaše zkušenosti?



ivaa - 28.1. 2010 18:06
Nevím, myslím si, že to, že by ženy měly raději ženy masérky není jednoznačné=. Někdo jde raději k muži, protože si myslí, že to "neošolichá", že má víc síly možná mějí i větší důveru v mužské znalosti. U žen zase vyhovují jiné věci. Pokud jde o stud tak to ženy řešily a řeší, ale myslím, že většina je k takovým věcem "velkorysá". Nejvíc zálží jak se potom k tělu a zejména ženskému budete chovat. Stačí trochu nějakého náznaku a máte po klientele, když budte korektní tak si myslím, že nevadí, že jste muž. Tedy v případě masér masérka. A pohoda, relax či úleva není viditelná, ale neméně žádaná.



Karel - 18.5. 2010 13:27
Pavle masírujeme s manželkou a většině klientů je jedno, jestli je masíruje žena, nebo muž. Někteří si řeknou od koho masáž chtějí, některé ženy jsou stydlivé a muži si opravdu myslí, že je chlap zmasíruje líp. Hlavní je jak psala ivaa, aby se maséři chovali ke klientovi slušně. A k tvé otázce, zda ženy chodí raději na procedury, které jsou ve finále vidět, tak u nás je poměr žen a mužů na masáže cca 50:50. Ale u každého to může být jiné.



machy - 17.1. 2014 15:51
Já mám na to svůj názor- obecně vzato na masírování se více hodí muži, protože ženy nejsou na tu činnost fyziologicky stavěny. Mám zkušenosti, že masérky spíše mají tendenci tzv. hladit, ale najdou se i světlé vyjímky.



Janaa - 30.3. 2014 01:26
Znám paní masérku,která dokáže parádně uvolnit a namasírovat svaly.Záleží na technice.V žádném případě nehladí.



Mirek - 30.3. 2014 12:16
Já dělám maséra 12 let a moje klientela jsou z 80% ženy. Je pravda, že se říká, že muž má větší sílu a že masáž u muže je účinnější. Já chodím už asi 8 let na masáž k p masérce a ta má sílu, že když najde to správné místo a zabere, tak se úplně "orosím." Takže není tak úplně pravda, že u muže maséra je masáž účinnější. Ale paní"dělá" tak 4-5 lidí denně, pracuje od 9 do 17h. a já mám tak 7-8 lidí denně a pracuji od 8 do 20h. Takže je to spíš o výdrži. Je také pravda, že některé ženy se stydí svlékat před masérem. Ale podle mých zkušeností to je minimum. Záleží na přístupu maséra. Pokud klientka pochopí, že pro maséra to je dennodenní rutina a že tam není proto, aby ženu okukoval, ale masíroval, je to v pohodě. Často záleží na prvním kontaktu.



Romana - 21.4. 2014 18:58
K muži bych nešla :)
Je tam víc faktorů, mezi nimi i ten o stydlivosti....





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj