Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Těhotná masérka - do kdy mohu masírovat?



Jitka - 9.11. 2010 10:26
Dobrý den, chci se zeptat na Vaše zkušenosti a doporučení - jak dlouho jste masírovaly (do kolikátého měsíce těhotenství), než jste odešly na mateřskou?



machy - 18.12. 2010 16:27
jsem muž, takže nikdy nebudu těhotný abych vám mohl radit, nicméně si myslím, že pokud vám nebude dělat rostoucí bříško nějaké problémy při masáži problémy tak masírujte. Mějte na paměti, že na břicho těhotných nesmí být nějaký tlak, čemuž se neubráníte při masáži, takže si myslím, že zhruba od pátého měsíce už mohou být určité poroblémy.



Monika - 13.7. 2012 13:48
Dobrý den, také by mě zajímalo do kdy mohu masírovat v těhu....Děkuji za vaše názory



Zdenka - 21.5. 2013 06:14
Jako těhotná jsem masírovala do 4. měsíce. Nejde jen o fyzickou zátěž a tlak na břicho, ale i o energetiku, o to, koho si k bříšku pustíte. Navíc i klient se může cítit, že Vás přetěžuje. Podle mě masírovat ve vyšším stupni těhotenství za to prostě nestojí. Lepší je věnovat se sobě a miminku a užít si tohle krásné období.



Ivet - 16.2. 2014 11:25
Já jsem v pátém měsíci těhotenství a masíruji neustále. Bříško zatím nemám těměř žádné, takže mi nic při masáži nepřekáží. A po fyzické stránce to zatím zvládám bez sebemších problémů.



Madoka - 18.2. 2015 11:38
Já jsem teď ve čtvrtém měsíci a už na sobě začínám pociťovat mírnou únavu - dávám si mezi masážemi větší pauzy a zvládám max. 3 masáže denně (resp. plnohodnotné masáže, asi bych byla schopná odmasírovat 5 jako předtím, ale už bych do toho nemohla dát tolik energie a nebyla bych se svou prací spokojena, proto jsem to zredukovala).

Jsem zvědavá, jak to bude dál, svou práci mám moc ráda, ale sil už ubývá...



Maria - 24.4. 2015 16:10
Som maserka tretí rok a dala som do svojej práce veľa, ale som tehotná a bojím sa že ublížim bábätku a sebe tak sa budem snažiť zredukovať počet ľudí ale čo ty ostatný? Stratím to načom som tri roky tak krvopotne pracovala som zúfalá a zároveň šťastná



Jana - 15.3. 2016 11:03
Zdravím Maria,buďte v klidu a užívejte si tohoto krásného období v životě.To co jste si doposud prožila při masážích Vám už nikdy nikdo nevezme.Věřte, že všechno je jak má a nebojte se pustit to staré aby mohlo přijít to nové :-) mnoho štěstí přeje Jana :-)



Hanka - 11.11. 2019 22:52
Prosím dotaz, múze mt vliv práce maserky vliv maserky na to, že se nedaří otéhotnét.?





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj