Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Fyzická náročnost masáží - jedná se o velmi namáhavou práci?



Alena - 12.6. 2011 08:46
Dobry den, uvazuji o tom, ze bych si udelala masersky kurz, ale uz nekolik znamych mi rikalo, ze je to fyzicky velmi narocne a ze se u toho sedru. Zvlaste vzhledem k tomu, ze jsem mala, takze masirovat stokiloveho chlapa me pry odrovna. Souhlasite s tim? Nebo to zvladnu? Kolik lidi se da odmasirovat za den? Dekuji!



Janka - 13.6. 2011 08:46
Ahoj,
s tímhle souhlasit nemůžu. Jsem malá (cca 160 cm) a hubená a k tomu ještě nevidím, ale stokilového chlapa namasíruju v pohodě (vím o čem mluvím, jednoho takového mám doma). Je špatný předsudek, že masáže jsou především o síle v rukou. Ale jak začneš masírovat a trochu se Ti to dostane do ruk, tak zjistíš, že masírování není vůbec o síle v rukou, ale spíš o tom, jak dokážeš využívat váhu celého těla a jak masírovat tak, aby Tě po jedné masáži nebolelo celé tělo. Takže jestli Tvým handicapem je jenom to, že jsi menšího vzrůstu a nemáš sílu jako nějaký ten stokilový chlap, tak bych se náročnosti masírování opravdu nebála.



machy - 10.7. 2011 17:41
Aleno, vaše menší výška není problém, pokud máte nebo budete mít polohovatelný stůl. No masáž skutečně není o síle, časem se naučíte si práci všelijak ulehčit postojem, praktikou prováděných hmatů. Nicméně na stokilového klienta se musí trochu přitlačit, ale to musíte si zjistit sama jak. Je hodně masérek a tak se toho nebojte.



Jarmila - 9.8. 2018 07:53
masáže jsou dřina.Pokud máte chlapa 100kg,nemůžete ho jen hladit,ale aby jste se dostala přes tuk či svalovinu,je třeba fakt zabrat.Po 20 letech praxe mám odrovnaná záda,zápěstí a lokty.



Pavlina - 15.5. 2021 09:22
Pokud masíruje masér 12hodin je to dřina, hlavně když máte na lehátku převážně dvoumetrove chlapy s váhou přez 150kg...není vůbec neobvyklé v lázních, že za den máte i 25 masáží. .





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj