Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Razítko na potvrzení příjmového dokladu



David - 21.7. 2011 14:31
Ahoj, chci se zeptat zda používáte razítko na potvrzení příjmového dokladu?
Pokud ano, co na něm máte uvedeno??
Díky



Beata - 14.10. 2011 18:38
Podľa mojich informácií razítko nie je prvok, ktorý dodáva platnosť účtovnému dokladu. Na Príjmovom doklade musí byť: číslo, dátum, popis služby (úkonu), suma. V prípade, že ste plátcom DPH i daň, názov firmy podľa ŽL, podpis, kto doklad vydal. Ak má niekto iné info, prosím opravte ma.



Petr Němec - 15.10. 2011 07:17
Hezký den Beato, máte zcela pravdu, razítko na daňovém dokladu být nemusí.



Vašek - 19.2. 2012 16:18
A pokud ho budu chtít, co musí obsahovat, když jsem mobilní masér? Musí tam být adresa kterou mám uvedenou jako místo podnikání? Nebo ji mohu vynechat? Aby to nebylo zavádějící a nezvonili mi tu pak doma lidi :D A taky mohu si napsat na razítko mobilní masér nebo Masérské, rekondiční a regenerační služby.



Beata - 22.2. 2012 14:05
Vašku, napsat si tam můžete co chcete. Třeba: Hezký den Vám přeje Vašek a Váš mobil :-) Běžně se na razítku uvádí mobilní kontakt, adresa (tvar jaký chcete - i jenom město) Je to na Vás jak solidně chcete působit :-)





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj