Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Anticelulitidová masáž + ozonový zábal



Ladka - 18.3. 2007 11:28
Dobry den,mate nekdo prosim zkusenost s Anticelulitidová masáž + ozonový zábal??Ma to nejaky efekt?Diky za info.



Eva - 24.4. 2007 18:35
Byla jsem na semináři o čínské medicíně na téma ledviny a narazili jsme na celulitidu.Bylo doslova řečeno: Celulitida je národní problém, celý národ trpí celulitidou. A přece je tak jednoduché vysvětlení - mají slabou slezinu. Pokud se posílí její funkce, zlepší se metabolizmus a sama se ztratí. Nic jiného nefunguje. Všechno ostatní je jen tahání peněz z kapsy zákazníků a bohatnutí kosmetických firem.Tak tolik říká tradiční čínská medicína.



Vladka - 4.5. 2007 11:08
Tlakový zábal může ho použít každý, cena a kolikrát se musí opakovat děkuji



vendula - 8.5. 2007 14:54
já sama ho preferuji.Mám ho sama na sobě vyzkoušeny.Dělám ho sama na Železné rudě.Lymfatická masáž+zábal/20 min./ stojí u mě 420kč.Mělo by se to opakovat 10*.Dále se mužete informovat na čísle na mapě maséru.



hana - 11.6. 2007 15:18
to Eva: toť možná vaše čínská medicína je pravdivá maximálně pro ty číňany celulitýda se sama zlepšením životosprávy nezpraví a anticelulitýdové zábaly jsou dost učinné



Eva - 12.6. 2007 21:41
Paní Hano, je velice trapné, že se takhle shazujete, z vašich řádků je poznat, že váš mozek ještě nezaznamenal informace, které jsou známé 4000 let. Neodsuzujte něco, o čem nemáte ani páru. Všechno co se děje na povrchu přichází zevnitř těla, nelze to tedy léčit pouze vnějšími přípravky, ale je potřeba začít především uvnitř. To co jsem napsala jsou slova člena akademie věd, doktora a vynikajícího profesora Vladimíra Načatoje. Vůbec jsem se mezmiňovala o žádné životosprávě, i když s tím velmi úzce souvisí. Můžete se velmi zdravě, nebo spíš relativně zdravě, stravovat(čínská medicína upřednostňuje jiný druh zdravé stravy než je nám předkládáno) a přesto žádný úspěch nezaznamenáte, protože funkce sleziny není dostatečná. Přečtěte si znovu profesorova slova - jedná se o posílení funkce sleziny a to se dělá podle diagnostiky toho kterého jedince a určitou bylinou směsí s určitými léčivými účinky.. Světová zdravotnická organizace stanovila čínskou medicínu jako nejrozšířenější medicínu na světě, po ní je lidové léčitelství a až třetí je medicína západní. Mluvím o medicíně jako takové, kosmetika je až daleko za nimi. Ale pokud vám zábaly pomáhají, tak si je dopřejte. Říká se proti gustu žádný "dyšputát"



Hana - 13.6. 2007 18:10
milá paní Evo: nejsem pani,ale slečna a je mi 16,takže mám právo neznat všechny ,,moudra" světa ,jak vy říkáte a zábaly si klidně dopřeju ,je to dobrá prevence a mojí starší kámošce pomáhají a je mi jedno ,jak jsou ty vaše drahocenné informace staré ,pořád si stojím za svým aji známé sportovkyně jí trpí a to sportují a jedí zdravě ,takže to není jen o životním stylu celulitýdu může mít klidně štíhlá zdravě se stravující žena a nade mnou se vážně nemusíte povyšovat,že to víte líp, je to pouze váš názor a tohle můj ,když si trváte na tom,že celulitýda zmízí sama tak si to myslete nikdo vám to nebere :-))))



Eva - 13.6. 2007 19:57
milá slečno Hano, chtěla jsem vám jen objasnit hlavní problém, proč se tvoří celulitida. Přesně jste popsala, že nezáleží na tom, jestli je člověk štíhlý nebo silný, jestli sportuje nebo jí zdravě. Někdy ani všechno tohle nestačí a člověk svádí s celulitidou celoživotní boj. Na chvíli třeba zmizí a za čtrnáct dní nebo za měsíc se opět objeví. Ale tady je právě ta hlavní příčina - nedostatečnost sleziny, jak už jsem napsala. Celulitida nezmizí sama, ale až po posílení její funkce. Bez tohoto posílení sleziny se kýženého efektu nedosáhne vůbec nebo jen krátce. Kosmetické přípravky spolu s lymfodrenážemi, správným pohybem (ideální pohyb je běh do schodů, skákání přes švihadlo, nebo jízda na kole ve stoje)a stravou, dokáží odstranit celulitidu za delší dobu - třeba i za rok. Přestanete něco dodržovat a do měsíce je zpět.
Na vašem postoji mi nejvíce vadilo, že jste řekla moje medicína. Nevymyslela jsem jí já, ale lidé za 4 - 5000 let. Každá generace jí neustále zdokonalovala až vzešla do dnešní podoby. Je tak neuvěřitelně propracovaná do všech detailů, že se říká, když se jí člověk začne učit až ve čtyřiceti letech, do konce života to již nestihne. Pevně věřím, že až naberete nějaké životní zkušenosti, vzpomenete si na svůj unáhlený soud a postoj.



Pavla Talpová - 14.6. 2007 08:28
Možná nevíte, že celulitidu podporuje ve velké míře také hormonální antikoncepce, kterou dnes již běžně užívají náctileté slečny, mnohdy ne kvůli nechtěnému početí, ale třeba pro čistou pleť. Podle mého názoru je zbytečné užívat hormony, když máte sex možná jednou za měsíc a možná ani nemáte stálého partnera. Je z toho znát jak si kdo svého těla váží. V patnácti užíváte hormonální antikoncepci a v 25 brečíte, že nemůžete otěhotnět. Kdo si myslíte, že za to může? Hezký den.



Hana - 14.6. 2007 19:38
já se taky nesoudím ani nehádám pouze konstatuji a nic proti vám ....OK?



Hana - 14.6. 2007 19:40
to Pavla: nevím ke komu mluvíte ,ale já antikoncepci neberu tak to sem tak trochu nepatří :-)



Pavla Talpová - 15.6. 2007 18:02
myslím, že to sem patří, protože se tu hovoří o celulitidě. Pokud to není informace pro Vás tak třeba pro někoho jiného. Nesmíte být, slečno, příliš vztahovačná a to, co je v diskusi napsáno berte jako informaci pro Vás, pokud Vás zajímá nebo se se Vás netýká, tak je pro někoho jiného. Hezký den :-)



Pavla Talpová - 15.6. 2007 18:09
Evo, můžete mi poslat více informací o zmoňovaném semináři, případně o profesoru? Děkuji. info@alternativ-masaze.cz



klára - 16.6. 2007 10:28
to Eva: mohla by ste mi tedy říct jaký vitamín nebo lék je dobrý na posílení té sleziny děkuji :-)



Eva - 16.6. 2007 16:47
Není to jeden konkrétní lék, ale směs čínských bylin, které jsou zaměřeny na celulitidu. Nedají se nikde koupit. Tento recept vám musí napsat praktik čínské medicíny. Vy si s ním zajdete na čínskou kliniku, kde ho vyrobí. Klinika je v Praze nebo v Hluboké nad Vltavou. Já osobně to praktikuji tak , že napíšu recept, pošlu ho faxem na Hlubokou a oni mi pošlou byliny na dobírku. Nevím, zda jste se již setkala s některými čínskými léčivy, ale upozorňuji na to, že jsou vesměs chuti odporné.



klára - 17.6. 2007 12:57
tak to je moc komplikované to přežiju bez toho a chuti odporné to bych nějak překousla a kolik to tak stojí?



Eva - 17.6. 2007 14:15
Záleží na tom, kolik byste toho potřebovala, nevím v jakém stavu je vaše slezina a jak vám funguje metabolizmus, právě k tomu je zapotřebí ta diagnostika. také záleží na formě v jaké byliny jsou. Dají se vařit jako čaj - to by potom vyšlo dost draho - možná 3000 kč, protože předpokládám, že byste to brala alespoň měsíc. Pokud se byliny nechají na klinice rozdrtit na prach a polyká se přímo ten prášek - čínsky "san", vyjde to levněji, řádově asi do 500 Kč.



klára - 17.6. 2007 15:43
no já mám metabolizmus v pořádku právě tak nevím z čeho se mi může dělat dokonce doktor nad tím kroutí hlavou myslím,že ani čínská medicína nepřišla na tu pravou příčinu možná je to jedna,.bohužel z moha dalších jiných



JANA - 17.6. 2007 15:45
DOBRÝ DEN NEVÍTE PROSÍM VÁS JAK DLOUHO TRVÁ TA MASÁŽ I S TÍM ZÁBALEM PROTI CELULITÍDĚ? DĚKUJI!



Eva - 17.6. 2007 18:01
pro Kláru: Chtělo by to podrobnou diagnostiku a nějaká příčina by se určitě objevila.



Michaela - 8.7. 2007 21:51
Samotná masáž trvá většinou 50-60 minut, zábal nechávám působet 30 minut.



Andrea - 9.11. 2007 11:44
Domnívám se, že i s čínskou medicínou celulitida zmizí, ale po nějaké době bez dodržování pravidel se zase vrátí, ve finále jsou vynaložené fin.prostředky úplně stejné, možná může podpora funkce sleziny mít další blahodárný vliv, což má však podpora lymfatického systému také. Tudíž stále platí pravidlo, pravidelně masírovat, jíst vyváženou stravu, cvičit, podpořit zpevnění krémy a saunovat se. Tenhle způsob funguje, celulitida zmizí, ale nesmí se přestat a když, tak na krátkou chvíli. Hormonální antikoncepce výrazně zhoršuje celulitidu a pak jsou i všechny masáže a další procedury zbytečné. Mluvím z vlastní zkušenosti.



jana - 19.11. 2007 22:37
hezký den, souhlasím s paní Evou čínská medicína neléčí pouze tu ledvinu atd ale celého člověka, pohlíží na tělo jako součást celku vše souvisí se vším,jedno ovlivňuje druhé, za celulitidou se dají objevit zajímavá duševní témata.tělo jako poctiví učitel nám krásně ukáže kde je problém a když je někde něčeho moc tak musí zákonitě zase někde něco chybět a když se to dodá neboli vyrovná problém mizí a celulitida není vyjímkou.



sarah - 4.12. 2007 11:57
Jaký přípravek se používá k ozonovému zábalu a kdo ho vyrábí. Děkuji.



Markéta - 8.12. 2007 20:13
Přípravek olozol, www.therapy.cz
v kurzu jsme používali s olivovým olejem.Večer v den kurzu jsme si s kamarádkou všimly, že kůže na nohách je pružná, hladká na dotek, jemná. Na celulitidu to chce aspoň 10 masáží se zábaly, viditelně se zmírní a nohy jsou super promasírované, přirovnala bych ke sportovní masáži. Kritici ať nejprve vyzkouší a pak kritizují.Naprostou nutností je dodržení pitného režimu.



Martina - 12.12. 2007 09:20
Pěkný den, máte někdo zkušenosti s baňkováním proti celulitidě? Dík za info



Jana - 18.3. 2008 22:57
Doporučuji masáže s thermoiodosolem, úbytek je změřitelný hned po proceduře. Při masáži se dá používat baňka s balónkem, je dobrým doplňkem a určitě vyjde levněji než drahý přístroj s podtlakem.



ada - 1.4. 2008 08:54
celulitida jsou nafoukle tukove bunky plne odpadních látek-viz lymfatický system,srdcem lymfatického systemu je lytkovy sval.........takze.....



ada - 1.4. 2008 08:57
hormony jen z casti a to jest hormony vrozene a ziskane vrozene je estrogen a progesteron a ziskane treba ta antikoncepce nebo maso jatecnich zvirat nebo jine hormony jimiz se cpeme:-)



ada - 1.4. 2008 09:00
jinak jeste odborne celilitida jsou zvetsene tukove bunky ve kterych sye usadily splodiny metabolismu,které meli bý odvedeny lymfatickou soustavou,jenže lymfatická míza neteče sama od sebe,musí být popohanena tzv svalovou pumpou,která k tomu potřebuje jednak pohyb ale hlavně pevné podkožní vazivo.



Lenka O. - 5.5. 2008 14:36
já doporučuji na celulitidu jednoznačně zábal z mleté kávy a olivového oleje,připravíte směs, natřete problémovíé partie a zabalíte je do potravinové féliee.. supr efekt



Iva - 18.6. 2008 18:29
Máte některá zkušenosti s lymfatickými legínami?Chodila jsem pravidelně na lymfatickou masáž-baňkami, ale bylo to finančně dost náročné. Avšak efekt byl jednoznačně výborný. A tak přemýšlím o koupi lymfatický legín, jen nevím jestli je efekt stejný.



věrka - 19.6. 2008 10:30
Jestli máte na mysli masážní legíny, tak je vřele doporučuji. Koupila jsem si italské, a fungují skvěle, ale přesto je dobré si dopřát i manuální lymfodrenáž, efekt je pak ještě lepší. Mimochodem, co je to lymfatická masáž baňkami? Manuální lymfodrenáž je velice jemné masáž bez tlaku, baňky zase nějaký tlak dělají. Jde to dohromady?



Julie - 27.6. 2008 13:08
Ahoj :)
jen jsem chtela napsat, ze antikoncepce nutne nemusi celulitidu tak zhorsovat. Beru HAK Mercilon uz par let, jsem sportovkyne, a celulitidu temer nemam. Treba ale taky zalezi na druhu antikoncepce, kazda pusobi jinak. (stacilo mi zkusit dva druhy abych to poznala)



Pavla Talpová - 28.6. 2008 11:23
Pro Věrku také provádíme ruční lymfatické masáže a já osobně bych do baňkové lymfy nešla, protože by se to mým nohám určitě nelíbilo (jsou velmi citlivé) a tak ji neděláme ani klientkám. Když to není příjemné mně nemusí to být příjemné ani klientům. Hezké léto



Radka Chromá - 27.7. 2008 22:26
včera jsem byla na zábalu,a moc se mi to líbilo.Masáž trvá asi 20minut a pak odpočívám v zábalu.Pokožka nohou a břicha je hladká.Doporučuji všem.



Beáta - 28.7. 2008 08:07
Ahoj, je to tu super počtení. Já jsem ohledně celulitidy slyšela od lékaře,že se jedná o onemocnění kůže, nedostatečnost buněk, která se nějak změnit nedá, ale to není slovo do pranice, nic pro nás , že? :o)



Zdena - 28.7. 2008 10:30
Možná nevíte, že mezi příčiny vzniku celulitidy patří nesprávná životospráva, kdy je tělo zanášeno toxiny, nestrávenými metabolity a trpí nedostatkem minerálů a vitamínů, hormonální poruchy a špatný lymfatický a krevní oběh.
Hormonální poruchy mají převážně původ v užívání antikoncepčních pilulek nebo v jiných druzích endokrinologického léčení. Estrogeny obsažené v antikoncepčních pilulkách jsou antagonní vůči vitamínu E, který podporuje oběh krve a dále vůči vitamínu B6 - pyridoxinu, který má močopudný účinek a odstraňuje zadržování tekutin v tkáních. Jenom narušení těchto dvou vitamínů stačí ke vzniku deviace ve výměně tekutiny - tuky, což znamená vznik celulitidy. Avšak orální antikoncepční prostředky mají ještě další následky: spalují kyselinu listovou, velmi cenný prvek ze skupiny B vitamínů. Dále narušují vitamín C v jeho antioxidačních procesech (velmi důležitý proti stárnutí), dále vitamín B12 a vitamín B2 potřebný proti nemocím pokožky). Špatný krevní a lymfatický oběh má nejčastěji za příčinu sedavé zaměstnání a nedostatek pohybu. Lymfa musí v těle proudit a odvádět z těla toxické látky. Nemá však svou vlastní pumpu, podobnou jako krevní oběh srdce. Lymfu musíme proto v těle rozproudit. Proto je důležité denně ráno a večer půl hodiny cvičit - nejlépe strečink s kalanetikou. Též rychlá chůze, plavání a tanec jsou ideálním pohybem. Podobných výsledků můžete doma docílit pomocí střídání teplých a studených sprch podle faráře Kneippa. Střídavě se každých 60-80 sekund sprchujte teplou a 20 sekund studenou vodou. Směr střiků je stejný jako při kartáčování (směrem k srdci). Lymfatický oběh můžeme též stimulovat éterickými oleji, které si přidáváme do masážního oleje nebo do koupele ( maximálně 10 kapek ). Použít můžeme například jalovcový , rozmarýnový, grapefruitový nebo gerániový éterický olej. K zlepšení prokrvení mohou napomoci i kvalitní krémy s obsahem mořských řas a éterických olejů. Dvakrát do týdne byste si měly nechat provést odbornou lymfatickou masáž.



Veronika - 30.7. 2008 07:18
Ozonova anticelulitidová masáž - vyzkoušela jsem ji včera, celých 45 min.mi masérka masírovala nohy,poté natřela a nechala 20 min.působit.Efekt je vidět,mělo by se ale chodit 2 x týdně a absolvovat 10 kúr.Také jsem se dozvěděla, proč ženy celulitidu mají a muži ne, je to jinou skladnou svalových buněk, my je máme do tvaru trojúhelníku, přičemž je buňka vytlačována ven a tvoří se ty "dolíčky".Důležitý je pitný režim - ne sladké a sycené minerálky,stačí zelený či ovocný čaj,pohyb by měl být samozřejmostí.Takže celá ta masáž i s odpočinkem trvala přes hodinku a stála 400,- :-)



Veronika - 30.7. 2008 07:25
Ještě bych ráda dodala,že celulitida je spíše dobrý obchodní tah.Byla tu,je a bude,jen si jí dřív nikdo tolik nevšímal,teď je podporováno myšlení,že je to něco špatného.Ano,žena by se o sebe měla do určité míry starat,ale mělo by to mít své meze...a upřímně,v 16 jsem myslela na jiný věci než na lymfodrenatické masáže...o celulitidě jsem neměla nejmenší ponětí,nehledě na to,že jsem ji neměla.přijde mi smutné tak brzy řešit tyto záležitosti.



mila - 26.11. 2008 17:21
vsechno souvisi se vsim a je dobre,ze se problem,,celulitida dostava na povrch.Je i pravdou,ze takove 16 lete celulitidove slecny,by se nemusely dockat ani potomka



fontanka - 8.3. 2009 14:14
Souhlasím s pani Milou.Vše souvisí se vším,nic není samo sebou.Zdravá strava,pohyb,psychická i fyzická očista,relaxace a bude Vám lépe po tělě a nebudete se zybývat takovou maličkostí,jako je celulitida v 16letech!



fontanka - 8.3. 2009 14:15
Souhlasím s pani Milou.Vše souvisí se vším,nic není samo sebou.Zdravá strava,pohyb,psychická i fyzická očista,relaxace a bude Vám lépe po tělě a nebudete se zybývat takovou maličkostí,jako je celulitida v 16letech!A co na to říkají Vaši rodiče?Oni s Vámi souhlasí?



ingrit - 11.3. 2009 16:20
Dobrý den chtěla jsem se jen zeptat jsem masérka na rekondiční a regenerační,sportovní služby jestli můžu tyto zábaly taky dělat nebo musím znova na nějáký kurz?



Petr Němec - 11.3. 2009 18:31
ahoj Ingrid, na tyto masáže nepotřebuješ žádné další povolení. Doporučuji ale absolvovat kurz jak správně terapii provádět. Hodně zdaru Petr



Hanka - 21.3. 2009 11:32
Hezký den!Uvažovala jsem, zda zainvestovat do kurzu a násl.přípravků+přístrojů týkajících se problému CELULITIDA a po přečtení příspěvků jsem dospěla k názoru, že bych prováděla masáž s vědomím poskytnutí minimální pomoci svým klientkám. Souhlasím s příspěvky paní Evy, která sem vnesla základní, ale cenné informace (viz Čínská medicína). Jen se mi opravdu nelíbí, jak se chováte k mladým 16-ti letým slečnám.Poradila bych trochu méně negativních emocí.Přeji krásný den a děkuji všem za utříbení myšlenek a následné rozhodnutí.Jmenovkyně Hany



Martina - 24.3. 2009 09:37
Absolvovala jsem kurz anticelulitidní masáže s thermoiodosalem a úbytek jsme měli všichni hned na kurzu.
Musím říci, že jsem neměla vůbec žádný problém získat klientky na sedm - deset procedur a byly spokojené s výsledkem.



Daniela Pechová - 28.3. 2009 11:01
Prosím sdělte mi informace ohledně anticelulitidové masáže s ozon. zábalem, působí to i na břicho? Jsem jablíčkový typ, nohy docela ok, ale to břicho! Děkuji



Martina - 30.3. 2009 00:31
Používám proceduru s ozónem jako součást zeštíhlujících procedur( střídám je s thermoiodosalem).Je asi pětisložkovýmíchá se těsně před procedurou, strašně štípá (chladí).Výsledky jsou dobré, ale fakt je důležitá masáž, která je toho součástí. Martina



Daniela Pechová - 30.3. 2009 19:51
Martino, a jak to působí na to břicho, nikdo nepíše, že se také masíruje. Zmírní se mi celulitida na břiše? Nebo je to jen na nohy a hýždě. Poradte, jestli to mám absolvovat. Děkuji



Markéta Daniele - 30.3. 2009 22:32
Při této konkrétní masáži se bříško nemasíruje, ale kompresní zábal se aplikuje i na tuto partii. Spíše doporučuji ve vašem případě vakupress.



Petra - 8.4. 2009 13:43
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo máte zkušenosti s přistroji Vacustyler, SPM Vacu-Press nebo Slide Styler (kalhoty, kde se postupně nafukují komory)? Případně kolik jste u toho zhubli (obchod v cm) a zda to pusobi na celulitidu? Ja jsem absolvovala 15 návštěv a zhubla jsem přes obvod stehen pouze 1 cm, což si myslím, že je hodně málo,na to kolik to stálo peněz, proto by mě zajímalo, zda někdo víte o účinější metodě?



Martina - 24.4. 2009 09:54
pro Danielu,
samozřejmě, že se masíruje i břicho, to je velice důležité při všech zeštíhlujících procedurách.



Markéta - 27.5. 2009 14:18
Dobrý den,koupila jsem si přípravek na ozonové zábaly OLOZOL a nevím jakým způsobem ho naředit nebo se má nanášet rovnou na pokožku.Děkuji moc za odpovědi.Markéta



lenka - 28.5. 2009 14:19
Markéto, ředím ho olejem :-)



Slávek - 12.10. 2009 14:38
Nanášíme ho rovnou na pokožku, zabalíme namazané oblasti těla do potravinové fólie a nakonec do deky, nebo něčeho teplého. Celý zábal provádíme cca 15 - 20 minut. Avšak před tímto zábalem provádíme anticelulitidní masáž spec. olejem. Výsledky jsou opravdu znatelné.



lucie frakova - 10.1. 2010 09:24
Hezky den je mi 27 let mam jedno dite . Ale velky problem celulitidou na zadecku a stehnech . Nevim jak se nejrychleji vseho zbavit. Zkousela jsem cvyceni i masaze ale porad bezuspesne. Prosim o radu jak nani abych se nemusela stydet jit do plavek a kradke sukne. Predem dekuji za radu.



Petr Němec - 10.1. 2010 09:28
Hezký den Lucko, zkuste vacupress, máme s ním velice dobré zkušenosti. Petr



Zdeňka - 11.1. 2010 12:50
Souhlasím, že všechno souvisí se vším.Kdyby člověk dokázal mít zdravé sebevědomí, silnou psychiku a zdravou odlehčenou stravu, tak by snad ani nebyli nemoce. Psychika totiž stojí nad tělesnou schránkou. Mám to vyzkoušené a vypozorované nejen na sobě , ale i na mnoha známých. Vždyť se stačí podívat na zamilované. Tito lidé, jsou-li zamilovaní ve vyšším věku, najednou ztrácejí nemoce, omládnou o 20.let. Je to krása. A člověk přeci může být stále zamilovaný, do ŽIVOTA, je to přeci nádhera žít život na plno, prožívat každičkou chvíli s radostí a láskou. To se pak ztrácejí těžkosti a vše začne vycházet a přichází lehkost BYTÍ. A přitom dokáže stát pevnýma nohama na zemi. Fakt to funguje, mám to vyzkoušené. Mějte se a přeji všem hodně zdaru.



Katka - 22.1. 2010 14:34
Zdravím. Já jsem vždy pro střed. Souhlasím s Veronikou, že strašlivácký problém z ďolíků udělali hlavně kosmetické firmy pro to aby mohli bohatnout. Ovšem vždy je samozřejmě dobré se o sebe starat jak životosprávou tak masáží atd. Ovšem netrhat si vlasy kvůli pár ďolíkům, zvláště když nejste modelka. Hlavní je spíš mít ďolíčky od úsměvu ve tvářích, pak se nějaký ten ďolík na prdce přehlédne. Jinak já cvičím 2x týdně v posilovně, každoděně 4 procházky se psem, maséřina atd a mám trochu celulitidy. Při hubnutí se mi také osvědčili zábali ze skořice a kávy a na bříšku jemná masáže baňkou, normálně mi bříško po pár dnech tálo jak sníh. Hlavní je při vše zdravá strava a hodně pít. To pití mi dává nejvíc zabrat.



Katka - 22.1. 2010 14:35
Omlouvám se za ty hrozné chyby, píšu deseti a ulítne to. Napište ještě jaké zábaly se vám osvědčili nejlépe?



Petra - 31.1. 2010 19:48
Zdravím Vás.mám dotaz-je potřeba na anticel.masáž speciální postup nebo je dostačující řádné prohřátí problem.partií hmaty z klas.rekond. a sport. masáže?při tom zapracovat ozónový krém a poté tlakový zábal.Tlakový zábal je třeba i přístrojová lymfa, respektive může ho nahradit?Prosím o odpoveď.Děkuji.P.



Petra - 31.1. 2010 19:50
Katko,prosím Vás můžete přiblížit zábal ze skořice a kávy?



Jitka - 9.4. 2010 14:46
Petro, je potřeba spociálních hmatů(dosti podobných ,jako jsou pro lymfatickou masáž). Já používám spociální,ale velice účinné hmaty v kombinaci s pobyblivým baňkováním.Učila jsem se je u jedné masérky,která tuto masáž učí a mé klientky
si tuto masáž nemůžou vynachválit.Efekt opravdu veliký.Tato technika,pracuje na principech Tradiční čínské medicíny a kromě masáže ještě každá klientka dostane podrobný návod,jak se stravovat podle zásad TČM a posilovat slezinu.Paní co tuto techniku učí to má fakt vymakané.



Lucka - 14.7. 2010 10:35
Ahoj Jitko, to me zaujalo, muzete mi prosim doporucit nejaky masazni salon, ktery pracuje na principech TCM v Brne?



Martina - 18.8. 2010 12:55
Při anticelulitidní masáži se samozřejmě masíruje i břicho. Pořád ale vyhrává thermoiodosal - vždy se dostanu už při první proceduře pod 3 cm. Martina



Diana - 25.8. 2010 15:33
Milá Martino, prosím Tě o informaci, jakým způsobem používáš thermoiodosal (formou zábalu, způsob aplikace ??? ) a kde je nejlépe dosažitelný ? Děkuju za radu. D.



Romisek - 28.8. 2010 07:26
Mě na celu pomáhají ruční masáže, které si dělám sama doma. 1/2 hodiny ráno a hodinu večer. Provádím je "nasucho" a po té se natírám olivovým olejem. Výsledky jsou super, jen se nesmí přestat!



Monika - 22.9. 2010 17:58
Mohla bych se zeptat kde bych si mohla koupit ten olivový olej a ten ozon dá se to vůbec nekde sehnat když na to nemám nejaký papír a kolik to tak stojí děkuji



Martina - 12.2. 2011 14:11
omlouvám se za zpoždění v informaci. Thermoiodosal používám jako zábal a následnou masáž, přípravek je k tomu přizpůsobený( připadáš si jako chemik).



Venuše - 29.6. 2011 22:19
Nedávno jsem byla také na kurzu masáže proti celulitidě,před masáží jsme se i měřily a po masáži také,dochoázelo i na úbytku centimetrů,u každého jinak,ale výsledky se dostavily.Za vznikem celulitidy stojí řada faktorů... A proč vzniká celulitida?Tkáňové vazivo u žen není tak pevné a je celkově povolnější než mužské.Kolagenně- elastická vlákna probíhají u žen souběžně,takže tukové buňky jsou při tlaku vypuzovány vzhůru.Tukové buňky ,které se usazují v podkoží,zvětšují postupně svůj objem a protože nemají dostatek místa,tlačí nahoru a vzniká tzv.kosmetický efekt tzv.pomerančová kůže.U mužů probíhají kolagenní vlákna v podkoží šikmo,takže při zmnožení tukových buněk se tato mříž roztahuje a nevytváří efekt tzv.pomerančové kůže.



Martina - 7.7. 2011 21:33
Thermoiodosal je od firmy Robeus.



Petra - 11.7. 2011 19:44
Přeji Všem hezký den, prosím Vás, jak ředíte olozol na zábaly.Myslím tím poměr olozol-olej.Děkuji Vám za odpověď.



Hana - 11.8. 2011 15:21
Dobrý den Petro, nás na kurzu učili asi 1-2 polévkové lžíce oleje a přidat asi 1/2 velikosti hrášku Olozolu, rozmýchat. S tím olejem asi záleží, jak je klientka velká.



Petra - 14.8. 2011 20:49
Jé, mockrát děkuji, už jsem si myslela,že nikdo neodpoví.Hezký den!



Jana P. - 17.1. 2012 20:50
Drazí přátelé, maséři. Ráda bych s vámi zkonzultovala poněkud netradiční téma. Mám "malou" sestru, je jí 8 let, chodí do druhé třídy, nutno podotknout, že nevypadá na osm, ale spíše tak na 12. Je o trošku menší než já. Od mala má takový problém, že je širší, nemá žádný extrémnístupeň obezity, ale nadváhu má, má bříško, stehna + celu na stehnech a zadečku už od malička. Dalo by se říci, že to má tak trochu geneticky dané. Nyní se rozhodla, že začne "hubnout", protože jí to trápí, prostě takové to omezení sladkého a tučného a spíše hodně ovoce, zeleniny a pít. Přemýšlela jsem jak by se jí dalo pomoci. Masíruji už nějakou dobu a anticelulitidní masáž v kombinaci se skořicovým zábalem (ne gel, ale krém) je u mě poměrně oblíbená, vyhledávaná procedůra, který má pěkné efekty. Proto má otázka zní: Co dítě a anticelu masáž? Samozřejmě né nějak drastická, prostě spíš vmasírování anticelulitidního olejíku (obsahuje rozmarýnu, jalovec a eukalyptový olej), možná ten zábal. Co vy na to? Jaké na to máte názory? Nebo klidně i dětským olejem, ale říkala jsem si, že ta masáž by jí mohla pomoci. Předem děkuji za reakce. :) Hezké sněžné dny přeji. ♥



sandra - 30.4. 2012 15:26
zdravím,zeptám se na ten olozol.dívala jsem se na net a je tam několik variant?se kterým máte nejlepší zkušenosti co se týče užití na zábal proti celulitě?díky



Alena - 13.2. 2013 12:17
Martina - 18.8. 2010 12:55 - Nevím, jestli sem ještě chodíte, ale docela by mě zajímalo, jak to břicho masírujete. Pokud bych na břicho použila stejné hmaty jako na nohou a hýždích, asi by klientce vyhřezla střeva bokem... Pokud to jsou hmaty z klasické masáže břicha, tak to asi oblast prokrví, ale označila bych to v rámci téhle konkrétní masáže spíš jako natření břicha před zábalem.



Věrka Pospíšilka - 15.2. 2013 10:56
Aleno, přiznávám, že jsem si musela najít klasickou masáž břicha. Tu jsem naposledy používala kdysi na kurzu.
Co se naučit trohu jinou techniku - takové ty trochu orientální masáže? Tam se s břichem pracuje velmi dobře.



Věrka Pospíšilka - 15.2. 2013 11:05
Jano, je to sice už rok zpátky, ale nevadí. U sestřičky bych masírovala, už jenom dotek pro ni bude velkým přínosem, aby se naučila vnímat svoje tělo a mít ho ráda. Pokud anticelulitidní olejíček - tam bych ho trochu přizpůsobila věku, dobrý třeba bude Celulinie od Saloosu. Nebo se poraďte s někým, kdo dělá aromaterapii. Taky přeju hezké sněžné dny.



Denisa - 30.1. 2014 18:24
Ahoj, kde kupujete ten Thermoidosal? Díky za odpověď :)





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj