Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Dotace k zahájení podnikání v oblasti masáží



Veronika P - 5.3. 2012 12:17
Ahojky, chtěla jsem se zeptat jestli jste někdo využíval dotaci k zahájení podnikání kterou nabízí ÚP. Myslíte si, že mám šanci aby mi schválili dotaci i na mobilního maséra? Dále mě také překvapilo, že získané peníze nemohu použít na nákup olejů ani ručníků a pod. ... Je to pravda? K čemu se tedy může dotace přesně použít? Ze zkušeností z úřadů vím, že názory úředníků se někdy liší.. Předem moc děkuji za Vaše odpovědi..



Míša - 18.3. 2012 01:25
Já jsem ji momentálně získala.Dotace se dá využít pouze na nákup zařízení a vybavení masérny.např.masérský.stůl,židlička,potřebný nábytek,mikrovlnka,cd přehrávač,paraván,zrcadlo...musela jsem k žádosti dokládat nájemní smlouvu prostor,tak pochybuji, že se to vztahuje i na mobilní masáže.Je tam podmínka registrace min.5měsíců na Úp a vytvoření nového pracovního místa.Každopádně doporučuji informovat se na ÚP,každé město to má jinak.Hodně štěstíčka...je to celkem záhul to vyběhávání:-)



bohumila - 20.7. 2012 14:55
dobry den kdo ma narok na dotace at uz na vybaveni? musim byt hlasena na uradu prace ? dekuji





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj