Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Co máte na podlaze v masérně?



masérka :-) - 8.10. 2012 23:39
Zdravím všechny mas=ry a zdravotníky,
zajímalo by mne na jakém porchu pracujete.
Já mám v práci dlažbu a mám specializovanou ortopedickou obuv pro maséry která je poměrně tvrdá tak nevím zda bych neměla volit naopak měkou třeba známé boty crocs.
Druhé řešení které mne napadlo je koupit si do masérny koberec ale nemohu se nikde dobrat informace zda může být v masérně koberec z pohledu higieny.
A do třetice nevím zda zvolit koberec dlohosrstý krátkosrstý nebo přírodní ručně pletený. Děkuji moc za každou zkušenost či nápad a názor :-)



Hanka - 21.10. 2012 18:34
Ahoj masérko :)
No zdá se mi, že koberec v masérně podle hygieny být nesmí, ale to se zeptej na hygieně, kam patříš. Já ho tam kdysi měla, ale nedoporučuju, z klientů se odlupuje kůže, padají vlasy a chlupy a koberec toho je za chvíli plný a špatně se to udržuje. Není nad čistou, vytřenou podlahu. Já mám v masérně dlažbu a topení v podlaze a klienti si to pochvalují.



masérka :-) - 21.10. 2012 19:31
hmm, tak topení v podlaze je super ale to u nás nehorozí :-) napadlo mě že bych dala koberec příroní . . . to by vadit nemuselo. prostor by to velice zútulnilo



Petr Němec - 21.10. 2012 19:51
masérko :-) , jak psala Hanka, zeptej se na hygieně, kam patříš. Už jsem koberec v masérně viděl, je to ale hóódně nepraktické. Petr



masérka :-) - 23.10. 2012 22:50
děkuji za názory :-) mám ráda praktické věci takže nechám na zemi kachličky .



Jana K. - 7.11. 2012 19:08
Já mám na podlaze lino a koberec mám pod podložkou na Thajské masáže. Nejdříve paní z hygieny s kobercem nesouhlasila, pokládala mi otázky typu, proč ty Thajské masáže nedělám raději na normálním klasickém lehátku a proč je vlastně vůbec dělám. Když jsem jí vysvětlila, že mám tu potřebu tyto masáže dělat a potřebuji je dělat na zemi, tak mi nejdřív koberec povolit nechtěla, ale pak mávla rukou, když bude jen na části masérny... Je na něm všechno vidět, pořád ho luxuji, ale v orientálně zařízené masérně působí stylově a útulně. Kdybych nedělala masáže na zemi, tak bych do koberce vůbec nešla, tuhle ukápnete olej, tamhle čokoládu apod., z omyvatelné podlahy to snáze odstraníte.



masérka :-) - 24.11. 2012 22:38
díky, nechala sem na zemi dlažbu jak je a jen u lehátka malý kobereček :-) díky za rady , pomohly víc než dost





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj