Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Hotelové masáže



Romi - 15.10. 2012 17:29
Dobrý den. Rád bych se zeptal kolegů, jaký mají názor, resp. zkušenosti na masáže v hotelích. Zajímají mne "zdravé" pauzy mezi masážemi. Ono nejde ani o pauzy, jak o změnu činnosti. Nejde o lázně, jen mne zajímá, jak je to mimo privátní sektor. Pracuji v hotelu a mám výhrady vůči některým postupům, které jako zaměstnanec neovlivním. Počet masáží, minutáže...Napište prosím, jak je to ve "vašem" hotelu. Díky.



machy - 22.6. 2014 18:08
romy, nikdy jsem nemasíroval v hotelu jako zaměstnanec, aleodpovím vám. Jako zaměstnanec jste povinen dodržovat pracovní dobu určenou zaměstnavatelem a zaměstnavatele vůbec nezajímá, že vy chcete mezi masážemi nějakou přestávku. Měl byste být schopen masírovat obrazně řečeno neustále. Já jsem pracoval v lázních anikoho nezajímalo zda jsme unaveni, masáže byly dané a hotovo.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj