Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Bolest po masáži



Pavla - 27.3. 2013 06:41
Dobrý den,
prosím o Vaše názory. Jedna stálá klientka mě včera řekla, že už dvakrát ji po masáži bolelo tělo - hlavně záda. Chodí pravidelně,nikdy reakce žádná. Ještě se mě to nikdy nestalo a to už nějaký čas masíruju. To že klienta druhý den svaly bolí to ano, ale že by někoho něco bolelo týden? Nejsem si vědoma, že bych dělala něco jiného než obvykle. Netuším, co je špatně.Taky si říkám, jestli se nezměnil zdravotní stav klientky - ona říká, že ne - ale při řeči z ní vypadlo, že byla jednou na baňkách a modřiny se jí ztrácely skoro 6 týdnů.Nevím, jestli to může mít nějakou souvislost. Je to hodně nepříjemné a docela se bojím další její návštěvy... Díky za názory P.



TONDA - 8.4. 2013 00:43
Ahoj Pavlo nevím jaké masáže děláš ale zkus paní nabídnout nějakou jemější masáž. Je taky možné že baňky dělal paní někdo nezkušený a zkrátka to přehnal a tělo bude nějakou dobu citlivější.T.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj