Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Musí být nábytek v masérně vždy omyvatelný a desinfikovatelný?



Žanet - 1.4. 2013 19:28
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda musí být podle hygieny v provozovně masérny jen omyvatelný a desinfikovatelný nábytek. Hrozně se mi líbí dřevěný tohoto stylu: http://www.vodomil.cz/594-univerzalni-drevena-komoda-se-tremi-supliky.xhtml Několikrát jsem ho v některých masérnách viděla a hrozně se mi líbí. Bylo by fajn mít provozovnu sladěnou aby působila "útulně". Budu ráda za vaše zkušenosti a rady.



Jana K. - 12.4. 2013 11:36
Přesně tento nábytek v masérně mám v kombinaci s ratanovým, nebyl s tím problém, ale já bych se raději zeptala na hygieně, než bych si něco pořídila. Když jsem si vybavovala provozovnu, tak se na hygieně vystřídaly paní a ta nová chtěla něco jiného, než ta předtím, musela jsem nějaké věci předělávat a od té doby se raději na všechno ptám a mám tak jistotu, že si nepořídím něco, co mi pak někdo neschválí.



Romana - 27.7. 2014 20:07
Nábytek a vybavení u nás hygienu vůbec nezajímá, jen adresa, rozměr místnosti, omyvatelné stěny atd.
Na masáže jsou nižší hygienické nároky než např. na pedikúru nebo kosmetiku.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj