Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Má si zákazník něco vlastního donést na masáž?



Martin - 22.5. 2013 19:15
Ako riešite situáciu keď zákazník sa osprchuje pred masážou. Používate jednorazove papuče alebo nejaké na viacero použití. A čo župan alebo plachta je to v cene alebo sa účtujú takéto veci samostatne.



Ji. - 23.5. 2013 11:45
Situaci, kdy se zákazník před masáží osprchuje, řeším tak, že se následně utře do ručníku či osušky :-) (???). Župan není nutný, stačí opět ručník na zahalení, chce-li to tak klient. Jasně že v ceně. Nedokážu si představit situaci, že bych řekla: pokud se potřebujete zahalit, naúčtuji Vám 10 korun :-). Pantofle pro klienty umělé, dobře omyvatelné, průběžně je dezinfikuji.



Ji. - 23.5. 2013 11:52
Dodatek - Jediné, o co požádám klienta, aby si přinesl s sebou, je pohodlné bavlněné třičko v případě, že se objednává na indickou masáž hlavy, jež masíruji metodou - v sedě oblečený, bez oleje. Jinak veškeré "pomůcky" k masáži jdou samozřejmě na účet režijních nákladů a jsou součástí dané ceny za tu konkrétní masáž.



Romana - 16.1. 2015 21:23
V nové provozovně budu mít (konečně!) sprchu.
Zvažuji pak čokoládové zábaly atd., takže sprchování bude nutné.
Přemýšlím, že bych zákazníky žádala, aby si nosili vlastní ručník - protože jsem líná ještě i prát a žehlit - vše používám jednorázové.

Jak to děláte vy?





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj