Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Krititizoval vám někdy klient masáž?



machy - 13.8. 2014 19:08
Stalo se někomu z vás, že vás klient ostře zkritizoval? Stalo se někomu z vás, že vám klient řekl, že vaše masáž stála za starou belu a že už nepřijde. Na tomto fóru je v několika příspěvcích možno se dočíst, že maséra či masérku klienti chválí a tak mě napadlo se vás zeptat co a jak.



Ikaros - 14.8. 2014 12:23
Klienti nikdy nekritizuju. Este sa podakuju, ale uz nepridu.



machy - 14.8. 2014 18:46
No já si taky myslím, že to neřeknou na plnou pusu, ale když jsou nějak zaražení, neříkají nic tak se to nechá poznat. Jeto taková ošemetná záležitost, to by asi musel ten masér být vyloženě kopyto. Já jsem to teda nezažil, ale kdo z vás měl někdy takový divný pocit, že není něco v pořádku.



Madoka - 14.12. 2014 09:41
Já mám jednu slečnu, co se tváří vždycky tak nemastně neslaně... ale pokaždé se ptá, jestli může zase za měsíc přijít, tak nevím, asi je spokojená :) ale když u mě byla poprvé a s kamenným obličejem poděkovala a rozloučila se, tak jsem z toho byla docela špatná...



machy - 21.12. 2014 01:50
Madoko, kdyby ta klientka byla krajně s vámi nespokojena tak už by asi nepřišla. Nebo se ji zkuste zeptat jak na ni vaše masáž působila, jestli máte přitlačit nebo zda máte ubrat. Na tom přece nic není.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj