Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - Jak na extrémně ztuhlý krk?



Romana - 26.9. 2014 21:48
Mám část zákazníků s extrémně ztuhlým krkrm. Poprosím vás o radu, co s tím,případně jaký kurzsi udělat, děkuji.



machy - 27.9. 2014 06:34
romčo ztuhlý krk může být ztuhlý s více příčinami. Píšete že někteří klienti mají abnormálně ztuhlý krk- můžou tobýt bechtěrevici, počítačoví mágové.... Já jsem pro klasickou masáž. to se nic nezkazí.



Romana - 27.9. 2014 15:01
Teď jsem si všimla, že tam mám několik chyb, moc se omlouvám, psala jsem na tabletu....

Jde o lidi, co pracují fyzicky, např. u pásu. Zrovna včera přišla paní a já masírovala a masírovala a bylo to s prominutím k ničemu, i když paní byla spokojená a objednala se i na příště....



machy - 30.9. 2014 18:40
Ještě by nebylo na škodu ji ten krk nahřát buď infrazářičem, ale ten je dost drahý cca 30000 kč a nebo rašelinovým pytlíkem, který dát do mikrovlnky a pak to dát klientce kolem krku. a musí to povolit.



Jan Samiec - 1.10. 2014 20:29
Ať si vaše klientka lehne a záda, kolena ji podložte válcem, sednete si k ní za hlavu a rucep podstrčte pod záda a táhněte podél páteře nahoru až ke spodině lebeční. Pohrajte si s úpony pod spodinou lebeční, jednou rukou pak chyťte hlavu pod spodinou a druho za rameno a jemným soustavným protitahem vůči ruce pod hlavou stahujte rameno dolů, to samé opakujte na druhou stranu. Pak se postavte knad klientku a položte obě ruce na ramena a houpavými tlaky ze stranu na stranu tlačte ramena k podložce. Potom jednu ruku přehmátněnte na dekolt a celou poochou dlaně tlačte pozvolna pod klíční kost na žebra, postupně s tou rukou scházejte houpavým pohybem na nižší žebra, pak ruce vyměňte. Na vávěr opakujte první hmat. Zaručuju, že to povolí. A když ne tak ať si klientka lehne na bok tak aby měla pravý úhel v kyčli v kolelnou, kolena musí být na sobě kostkama, spodní ruka podkládá tvář a ruka nahoře dělá pomalý kruh, pohyb vychází z ramene. Opakujte třikrát, nezapomeňte na rotaci paže v ramenní kloubu. Potom provádějte stejný pohyb jen stím rozdílem, že rotáčející ruku vytáhněto hodně dopředu nahoru a co nejvíce do zadu, pamatujte přitom aby bedra zůstala kolmi k podložce. Krásně se tím uvolní celý pletenec ramenní.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj