Vyber region:
Vyhledávání:

Diskuzní fórum - reiki, ,,Ruce Světla", kineziologie



Eva Chromečková - 8.8. 2007 09:51
Nevim, zda jsem tady správně, potřebovala bych poradit. Začínam pracovat v oblasti Reiki, používám i Ruce Světla, pracuji i v oblasti kineziologie. Jsem na začátku a prosím mohl by mi někdo poradit, co všechno je třeba do mých začátků udělat, poraďte, budu velice ráda. Děkuji



Andrea Venerová - 8.8. 2007 13:05
Krásný den Evo. Důležité je nejdříve pracovat s Reiki na sobě. Poznat sama sebe. Naučit se s touto energií pracovat a co nejlépe jí umět vnímat. Je toho mnoho. Doporučuji si koupit nějakou knihu nebo se rovnou obrátit na Vašeho Reiki mistra. A nebo si popovídat s nějakým zkušeným Reikistou.:)



Eva Chromečková - 29.11. 2007 13:37
Hezký den, Andreo. Omlouvám se, špatně jsem formulovala otázku a ono to vyznělo tak, že začínám zcela od začátku. Tak to není. V kineziologii Světla pracuji již nějakou dobu, stejné je to s reiki. Práce s energií mi není cizí. Myslela jsem začátek, jako práci pro větší okruh lidí než byla zatím moje rodina. Tohle se mi už podařilo a jsem tomu ráda.



Marek Pillgrimm - 12.12. 2007 15:53
Evi, pokud jsi z moravskoslezsekého kraje - z Ostravy, koukni i sem na http://www.masernanadlani.cz/index.php?page=o_patronaci_maseren. Lecos se dá prokonzultovat jak telefonicky, tak i e-maily. Papa. Marek.





Nový příspěvek:

Vaše jméno: 
Text: 
Ochrana proti spamu. Kolik je čtyřikrát čtyři?

 

 

Hlavní město Praha Středočeský kraj Zlínský kraj Moravskoslezský kraj Olomoucký kraj Jihomoravský kraj Pardubický kraj Kraj Vysočina Královéhradecký kraj Jihočeský kraj Liberecký kraj Ústecký kraj Plzeňský kraj Karlovarský kraj